Trailer: Arkane Studios kondigt Redfall aan

Geplaatst:

Arkane Studios komt met een compleet nieuwe game genaamd Redfall. De Xbox & Bethesda Showcase werd dan ook met deze game afgesloten.

Arkane Studios is bekend van Prey en Dishonored en komt nu met een totaal andere setting. Redfall is een co-op first person shooter in een open wereld. De stad wordt belegerd door een leger van vampieren. Hierdoor is de stad niet alleen afgesloten van de buitenwereld, maar is ook het zonlicht ver te zoeken. Het is aan de speler om een held te kiezen en de vampiers tegen te houden. Dit mag je in je eentje doen, maar ook samen met drie vrienden. Er zijn dan ook een totaal van vier personages waaruit je kunt kiezen. De vier personages en de verschillende vampiers zijn te zien in de trailer.

Redfall verschijnt in 2022 voor de Xbox Series X/S en pc.

Bron: Xbox & Bethesda Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Redfall

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

2 mei 2023

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord