Trailer: Arcadegeddon kleurrijk aanwezig tijdens State of Play

Geplaatst: 9 juli 2021 01:05

Een shooter met een naam die niet normaal uit te spreken is. Arcadegeddon is kleurrijk, chaotisch en van de makers van Friday the 13th.

Ja, dat zou je wellicht niet verwachten, maar toch is het dezelfde studio achter Jason Voorhees laatste slasher-party die nu Arcadegeddon aan je voorschotelt. Deze kleurrijke third-person shooter geeft spelers de mogelijkheid om alleen of in co-op ten strijde te gaan tegen een tirannieke corporatie. Er is namelijk een grote supergame gecreëerd, maar die wordt aangevallen door een virus. Het is aan de spelers de taak om hier een stokje voor te steken door middel van chaotische gunplay. Je kunt in Arcadegeddon ook de interactie opzoeken met gangs. Ontwikkelaar Illfonic geeft aan dat ze de game willen lanceren in 2022 met vijf maps. De game bevindt zich nu in Early Access.

Arcadegeddon is nu beschikbaar in Early Access voor de pc en PlayStation 5.

Bron: State of Play
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Arcadegeddon

Series

-

Uitgever

Illfonic

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

8 juli 2021

Ontwikkelaar

Illfonic

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.