Trailer: Arc System Works onthult nieuwe Guilty Gear

Geplaatst:
Aangepast: 5 augustus 2019 11:05

Voor fans van anime-stijl fighters heb ik goed nieuws. Arc System Works onthulde onlangs namelijk een nieuwe Guilty Gear.

Guilty Gear is een serie vechtgames in een bijzondere anime-stijl. Het eerste deel uit de serie kwam in 1998 in Japan uit en twee jaar later ook in Europa. De meest recente Guilty Gear, genaamd Guilty Gear Xrd, dateert alweer van 2016. Tijdens het vechtgametoernooi EVO 2019 dat afgelopen weekend plaatsvond, onthulde ontwikkelaar Arc System Works een nieuwe Guilty Gear-game. Arc System Works onthulde de nieuwe game middels een korte trailer waarin we enkele personages uit de game kunnen zien. Volgens Arc System Works is New Guilty Gear een 2,5D vechtgame en wordt deze ontwikkeld door Daisuke Ishiwatari, die verantwoordelijk was voor de eerste game uit de serie.

New Guilty Gear moet ergens in 2020 verschijnen. Wanneer de game precies uitkomt en voor welke platformen is helaas nog niet bekend.

Bron: Arc System Works
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Guilty Gear Strive

Series

-

Uitgever

Arc System Works

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

11 juni 2021

Ontwikkelaar

Arc System Works

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord