Apex Legends
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Apex Seizoen 6 voegt crafting en nieuwe Legend toe

Het zesde seizoen van Apex Legends staat voor de deur. Een nieuwe launch trailer bevestigt de release datum van 18 augustus. De game krijgt de mogelijkheid tot crafting en er komt een nieuwe Legend bij.

De nieuwe Legend, Rampart, is natuurlijk de ster van de trailer. Op de website wordt de Legend beschreven als 'een expert modder die naam heeft gemaakt in ondergrondse vechtclubs'. Misschien heeft het iets te maken met het enorme geweer dat ze met zich meedraagt? Een geweer dat blijkbaar een naam heeft: Sheila. Het las masker zegt ook genoeg over haar favoriete bezigheid. Verder brengt seizoen 6 meer items voor de Battle Pass en een nieuwe energy SMG met zich mee. Rampart is echt gemaakt voor het craften, maar ook met de andere Legends kun je gebruik maken van deze nieuwe feature. Hoe het precies in zijn werk gaat is nog niet helemaal duidelijk, maar daar komt ongetwijfeld snel meer informatie over. Je zult in ieder geval overal in de map materialen kunnen vinden waar je nieuwe uitrusting mee kunt maken.

Seizoen 6 van Apex Legends gaat op 18 augustus 2020 live.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?