Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Apex Legends Switch trailer laat nieuwe skin zien

Apex Legends komt naar de Nintendo Switch, dat werd begin februari al onthuld. In de trailer die onlangs online kwam laten ze onder andere de nieuwe Pathfinder skin zien.

De gratis te spelen battle royale game van Respawn komt op 9 maart naar de Nintendo Switch. De ontwikkelaar en EA plaatsten onlangs de trailer voor de Switch online, waarin we onder andere alvast een blik konden werpen op de nieuwe skin die exclusief is voor de Switch. Dit is de legendarische Pathfinder P.A.T.H. skin. De skin is tijdelijk gratis voor spelers die Apex Legends downloaden op de Nintendo console. Het is nog niet duidelijk of je de skin na die periode ook nog kunt kopen. Naast de gratis skin krijgen Switch spelers 30 gratis Battle Pass levels en dubbele XP voor de eerste twee weken na de launch. De Switch versie van de game komt ook met alle content die tot nu toe is uitgekomen en ondersteund cross-play.

Vanaf 9 maart kun je Apex Legends downloaden op de Nintendo Switch.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?