Trailer: Apex Legends start spoedig met seizoen 2 en nieuwe Legend

Geplaatst: 8 juni 2019 19:40
Aangepast: 8 juni 2019 19:42

Apex Legends kwam met een knaller van jewelste menig huishouden binnen en staat inmiddels aan de vooravond van een tweede seizoen. Een nieuw seizoen betekent echter ook een nieuwe Legend, nieuwe skins en een nieuw wapen.

Natalie, oftewel Wattson schaart zich binnenkort tussen de beschikbare legends. Deze wetenschapster staat bekend om haar mechanische vernuftigheid en moet het andere Legends behoorlijk moeilijk maken met haar gadgets. Wattson komt niet alleen want er is spoedig ook een nieuw wapen beschikbaar, de L-Star. Dit plasmawapen is enkel beschikbaar via Care Packages en is dus een waardevolle aanvulling voor diegenen die dit wapen kunnen bemachtigen. Het tweede seizoen van Apex Legends start op 2 juli aanstaande en bevat naast bovenstaande een aantal nieuwe legendary skins en natuurlijk de tweede battlepass.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord