Apex Legends
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Apex Legends seizoen 6 gameplay-trailer onthuld

Respawn Entertainment en Electronic Arts hebben een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht om het zesde seizoen van Apex Legends in te luiden. De trailer zit weer boordevol actie.

Vanaf volgende week gaat het nieuwe seizoen van start en om dat te vieren is er een nieuwe gameplay-trailer verschenen van Apex Legends. Het nieuwe seizoen is gepresenteerd onder de naam Boosted en brengt weer een aantal nieuwe elementen met zich mee. Zo dient zich een nieuwe Legend aan in de vorm van Rampart. In de trailer is te zien dat deze pittige tante vooral houdt van zwaar geschut en het niet schuwt deze in te zetten tegen haar vijanden. Daarnaast brengt het nieuwe seizoen ook een nieuwe wapen, een nieuwe battle pass en een crafting systeem dat ervoor zorgt dat je zelfs je wapens kunt maken.

Het zesde seizoen van Apex Legends gaat op 18 augustus van start.

BRON Electronic Arts

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?