Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Apex Legends Season 8 launch trailer onthuld

Apex Legends Season 8 - Mayhem heeft een launch trailer ontvangen. Respawn Entertainment en Electronic Arts tonen hierin de grootse entree van Fuse in de Apex Games.

Deze week was al de releasedatum onthuld voor Apex Legends Season 8, genaamd Mayhem, en werd tegelijkertijd de nieuwe legend Fuse aangekondigd. Daarnaast werd naar buiten gebracht dat naar verluid Apex Legends naar de Nintendo Switch komt op dezelfde dag als de release van het nieuwe seizoen. In een launch trailer hebben Respawn Entertainment en Electronic Arts zojuist getoond wat er plaatsvond door de komst van de legend Fuse in Apex Legends Season 8. Niet iedereen in Salvo was namelijk blij met zijn aanwezigheid en dat werd duidelijk gemaakt middels flink wat explosies.

Apex Legends Season 8 - Mayhem gaat op 2 februari van start en is te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

BRON Respawn Entertainment

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?