Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Apex Legends Season 8 gameplay onthuld

Er is nieuwe gameplay onthuld van Apex Legends' achtste seizoen. Respawn Entertainment heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Apex Legends Season 8 - Mayhem.

In de nieuwe gameplay trailer van Apex Legends Season 8 zien we de legend Fuse in actie. Hij is een offensief personage, die zijn bazooka gebruikt om vlammen te creëren op de grond. Het nieuwe wapen, de 30-30 Repeater, zien we ook voor het eerst. Het is een krachtige sniper, met drie kogels in het magazijn. De map King's Canyon is volledig omgegooid en zorgt voor een nieuwe dynamiek. In de trailer zien we ook diverse nieuwe wapenskins en skins voor legends, zoals Lifeline en Bangalore. De gehele trailer is geschoten met een ironische setting, met extra veel explosies uiteraard. Apex Legends Season 8 - Mayhem staat voor de deur. Benieuwd wanneer je kan beginnen met de nieuwe content? De Apex Legends Season 8 releasedatum is ook al vrjgegeven.

Apex Legends is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Apex Legends komt ook naar de Nintendo Switch.

BRON Respawn Entertainment

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?