Trailer: Apex Legends Season 8 gameplay onthuld

Geplaatst: 26 januari 2021 17:10
Aangepast: 26 januari 2021 17:11

Er is nieuwe gameplay onthuld van Apex Legends' achtste seizoen. Respawn Entertainment heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Apex Legends Season 8 - Mayhem.

In de nieuwe gameplay trailer van Apex Legends Season 8 zien we de legend Fuse in actie. Hij is een offensief personage, die zijn bazooka gebruikt om vlammen te creëren op de grond. Het nieuwe wapen, de 30-30 Repeater, zien we ook voor het eerst. Het is een krachtige sniper, met drie kogels in het magazijn. De map King's Canyon is volledig omgegooid en zorgt voor een nieuwe dynamiek. In de trailer zien we ook diverse nieuwe wapenskins en skins voor legends, zoals Lifeline en Bangalore. De gehele trailer is geschoten met een ironische setting, met extra veel explosies uiteraard. Apex Legends Season 8 - Mayhem staat voor de deur. Benieuwd wanneer je kan beginnen met de nieuwe content? De Apex Legends Season 8 releasedatum is ook al vrjgegeven.

Apex Legends is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Apex Legends komt ook naar de Nintendo Switch.

Bron: Respawn Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord