Trailer: Apex Legends: Legacy verandert Apex Legends

Geplaatst:
Aangepast: 26 april 2021 19:00

Apex Legends is volgende maand niet meer alleen een Battle Royale. Apex Legends: Legacy is namelijk laatst onthuld: een 3v3 arena gamemodus.

Het is tijd voor verandering in Apex Legends. Uitgever Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben namelijk een nieuwe gamemodus, genaamd Apex Legends: Legacy, bekendgemaakt waarbij er drie Legends vechten tegen drie andere Legends. De aankondiging werd gedaan via een cinematic launch trailer die alle Legends oproept om hun Champion-status te behalen in Apex Legends: Legacy. Deze gamemodus brengt Legends terug naar de ondergrondse gevechten en spelers moeten daar bewijzen dat zij de beste zijn in de 3v3 arenas. Iedere Legend heeft diens unieke krachten om zo in te zetten dat ze als Champion gekroond worden. Het is vooral oppassen geblazen voor de onlangs geïntroduceerde Legend Valkyrie die volgens de trailer regeert over het luchtruim met behulp van haar raketten.

Apex Legends: Legacy is vanaf 4 mei gratis te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch en pc. Laatst werd bekendgemaakt via een trailer dat er Titanfall-content naar Apex Legends komt.

Bron: Electronic Arts
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord