Trailer: Apex Legends: Legacy Battle Pass content onthuld

Geplaatst: 3 mei 2021 20:47
Aangepast: 3 mei 2021 22:17

De inhoud van de nieuwe Apex Legends: Legacy Battle Pass is bekendgemaakt middels een trailer. Vanaf morgen kunnen fans van de populaire battle royale-game aan de slag met de gloednieuwe content.

Eerder was al bekend dat Apex Legends: Legacy de game gaat veranderen. Ook Delano was in zijn preview van Apex Legends seizoen 9 al enthousiast over de toekomst van de titel. Morgen is het dan eindelijk zover. Tegelijkertijd met de introductie van seizoen 9 gaat ook de nieuwste Battle Pass van start. De inhoud daarvan is vandaag bekendgemaakt. Wederom zijn er aan de hand van dagelijkse en wekelijkse uitdagingen allerlei beloningen te behalen, zoals Apex Packs, XP Boosts en skins. Wanneer je level 25, 50 en 100 bereikt, wachten er speciale beloningen op je. Level 25 geeft spelers Crafty Kitsune Rampart. Bij het bereiken van level 50 ontvangen spelers de Legendary Demon’s Whisper Wraith-skin. Level 100 geeft toegang tot de Legendary Reactive Bound in Bone Devotion. Onderweg naar deze levels staan er talloze andere beloningen op je te wachten, zoals Music Packs, laadschermen, Skydive Emotes en Quips.

De nieuwe Apex Legends: Legacy Battle Pass gaat vanaf 4 mei van start op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

Bron: Respawn Entertainment
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord