Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Apex Legends: Legacy Battle Pass content onthuld

De inhoud van de nieuwe Apex Legends: Legacy Battle Pass is bekendgemaakt middels een trailer. Vanaf morgen kunnen fans van de populaire battle royale-game aan de slag met de gloednieuwe content.

Eerder was al bekend dat Apex Legends: Legacy de game gaat veranderen. Ook Delano was in zijn preview van Apex Legends seizoen 9 al enthousiast over de toekomst van de titel. Morgen is het dan eindelijk zover. Tegelijkertijd met de introductie van seizoen 9 gaat ook de nieuwste Battle Pass van start. De inhoud daarvan is vandaag bekendgemaakt. Wederom zijn er aan de hand van dagelijkse en wekelijkse uitdagingen allerlei beloningen te behalen, zoals Apex Packs, XP Boosts en skins. Wanneer je level 25, 50 en 100 bereikt, wachten er speciale beloningen op je. Level 25 geeft spelers Crafty Kitsune Rampart. Bij het bereiken van level 50 ontvangen spelers de Legendary Demon’s Whisper Wraith-skin. Level 100 geeft toegang tot de Legendary Reactive Bound in Bone Devotion. Onderweg naar deze levels staan er talloze andere beloningen op je te wachten, zoals Music Packs, laadschermen, Skydive Emotes en Quips.

De nieuwe Apex Legends: Legacy Battle Pass gaat vanaf 4 mei van start op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

BRON Respawn Entertainment

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?