Apex Legends
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Apex Legends krijgt nieuw event genaamd System Override Collection

Apex Legends krijgt een nieuw event genaamd System Override Collection. Het voegt wat nieuwe features toe.

De ring blijft nu op één tempo bewegen. Normaal gesproken beweegt de zone in meerdere fases. De eerste week speelt zich af in World's Edge, terwijl de tweede week de speler terugneemt naar de eerste map genaamd King's Canyon. Een nieuwe modus genaamd Deja Loot wordt toegevoegd, waar de loot elke keer hetzelfde blijft. De Evo Shield is een nieuw item, een schild dat sterker wordt wanneer je schade aanricht bij je vijanden. Bij dit event kunnen spelers meerdere cosmetische items verdienen voor hun favoriete wapens en legends. Het heeft een cyborg-achtig thema.

Apex Legends is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Apex Legends

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?