Apex Legends
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Apex Legends Iron Crown Collection start vandaag

Apex Legends start vandaag aan een nieuw event dat de naam Iron Crown Collection draagt. Dit event brengt één van de meest aangevraagde modes met zich mee. Jawel, ik heb het over Solo Mode.

In Solo Mode gaan de spelers er alleen op uit en hebben ze geen teamspelers meer voor back-up. Hierdoor veranderd de dynamiek van Apex Legends drastisch omdat de game natuurlijk altijd draaide om teamspel. Naast de nieuwe modus hint Respawn ook naar nieuwe skins voor de speelbare legends. In de teaser video zien we nieuwe cosmetica voor de personages Bloodhound, Mirage, Lifeline en Bangalore.

Apex Legends Iron Crown Collection is voor een beperkte tijd speelbaar. Het event start vandaag op 13 augustus en eindigt op weer op de 27e van augustus.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram NoteboomOns Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?