Apex Legends
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Apex Legends introduceert nieuwe map en voertuig

Apex Legends seizoen 7 gaat de spelers verwennen met een nieuwe map en zelfs een voertuig. Dit laat EA weten, maar ze geven ook nog eens een cinematische trailer vrij.

In seizoen 7 gaan Apex Legends-spelers de stad Olympus ontdekken. Wat is er speciaal aan deze stad? Olympus hangt in de wolken, dus spelers moeten goed oppassen voordat ze naar beneden donderen. Volgens Electronic Arts is Olympus een grote stad. Daarom is er een nieuw voertuig aangekondigd. De Trident is een voertuig geschikt voor drie personages. Eentje bestuurt de hovercraft, terwijl de twee passagiers de handen vrij hebben voor hun geweren. Bekijk hier de trailer van Horizon, Apex Legends nieuwste speelbare personage. Het nieuwste seizoen verschijnt op 4 november. Bekijk hieronder de cinematische trailer met hoofdrollen voor Mirage, Pathfinder en Rampart.

Apex Legends is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De Nintendo Switch-versie is uitgesteld.

BRON EA

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?