Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Apex Legends: Emergence-trailer toont veel content

Er is een nieuwe trailer online gezet voor het tiende seizoen van Apex Legends. De Apex Legends: Emergence-trailer toont een hoop nieuwe content.

Beetje bij beetje stroomt het nieuws rondom het tiende seizoen van Apex Legends binnen. Enkele weken geleden introduceerde Apex Legends de nieuwe Legend Seer. Seer werd later onthuld in een trailer tijdens EA Play Live, waarin ook meer van zijn interessante achtergrondverhaal getoond werd. Inmiddels is er weer iets meer informatie over Apex Legends: Emergence bekend. De nieuwste trailer toont onder andere een nieuw wapen en werpt een blik op de frisse Ranked Arenas. Natuurlijk komt ook Seer voorbij. Zijn capaciteiten bieden een nieuwe manier om vijanden te zien.

Apex Legends: Emergence is vanaf 3 augustus 2021 beschikbaar voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Electronic Arts

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?