Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Apex Legends Chaos Theory Collection Event gaat van start

Volgende week gaat Apex Legends Chaos Theory Collection van start. Het is een collection event en dat betekent dat er veel exclusieve collectibles zijn om te verzamelen.

In dit achtste seizoen van Apex Legends is er ook plaats voor events. Het Apex Legends Chaos Theory Collection Event begint op dezelfde dag als dat Apex Legends naar de Nintendo Switch komt. Chaos Theory Collection komt met 24 cosmetics die alleen tijdens het evenement te verkrijgen zijn. Het event komt met twee tijdelijke takeovers. De Caustic Town Takeover voegt als een twist giftig gas toe aan Kings Canyon. Daarnaast is er The Ring Fury Escalation dat Ring Flares toevoegt aan de battle royal. Ring Flares zijn zones van intense hitte die steeds groter worden. Bij het event komen er ook hitteschilden als item om deze zones te overleven. 

Apex Legends Chaos Theory Collection Event vindt plaats van 9 maart tot 23 maart. Vanaf 9 maart is Apex Legends ook te spelen op de Nintendo Switch. 

BRON Electronic Arts

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?