Check al onze gamescom content hier!
Ape Escape Move
  • ONTWIKKELAAR Worldwide Studios
  • RELEASEDATUM 24 juni 2011
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE Platform
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Ape Escape viert twintigste verjaardag

En toen kwam de aap uit de mouw! Ape Escape viert zijn twintigste verjaardag en speciaal daarvoor heeft Sony Interactive Entertainment Japan Asia een video uitgebracht.

In de afgelopen twintig jaar zijn er veertien Ape Escape-games uitgebracht door Sony. Het eerste deel verscheen in 1999 voor de PlayStation. Zijn opvolger, de PlayStation 2, en de PSP ontvingen elk maar liefst zes games met de aapjes. Het laatste deel, Ape Escape Move voor de PlayStation 3, dateert echter al weer uit 2010. Misschien is de onderstaande video wel een teken dat er een nieuw deel naar de PlayStation 4 komt?

Zitten jullie te wachten op een nieuwe Ape Escape?

BRON Sony Interactive Entertainment Japan Asia

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?