Trailer: Anthem krijgt geen betaalde DLC

Geplaatst:
Aangepast: 3 september 2018 22:13

Electronic Arts lijkt geleerd te hebben van de fouten uit het verleden. De aankomende RPG van BioWare gaat namelijk geen lootboxes bevatten en krijgt gratis verhalende DLC. Daarbij krijgen we ook een trailertje omtrent het verhalende aspect van de game.

In onderstaande trailer, genaamd: Our World, My Story, zien we dat iedere agent een eigen verhaallijn creëert. Tussen de missies door spendeer je veel tijd in de handelsstad, Fort Tarsis. Hier heb je interactie met je crew en andere NPC's. Deze interacties beïnvloeden het verhaal zoals we kennen uit bijvoorbeeld BioWare's eerdere titel, Mass Effect. Weet je een goede band met iemand op te bouwen, dan kan dat weleens voordelig uitpakken later in het verhaal.

Helaas is het nog flink lang wachten op Anthem. De game verschijnt namelijk pas op 22 februari. Deze is dan beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: YouTube
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anthem

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

22 februari 2019

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord