Storyteller

  • Ontwikkelaar Daniel Benmergui
  • Eerste releasedatum 1 februari 2022
  • Platformen Pc, Nintendo Switch
  • Genre Puzzel, Indie, Visual Novel
  • Gameliner score -

Trailer: Annapurna Interactive onthult Storyteller

Tijdens de Annapurna Interactive Showcase komen ook nieuwe games voorbij. Zo is Storyteller onthult tijdens de stream.

De onthulling van Storyteller kwam met een trailer, waarin te zien is hoe je met een aantal personages en settings een verhaal moet creëren. Omdat de titel al bekend is, heb je al enig idee waar het verhaal naar toe gaat. Je kunt dus wel dergelijk de fout ingaan, maar zolang je verhaal past bij de titel is er niets aan de hand. Niet alleen mensen komen voorbij, maar ook draken en vampieren. Het stripverhaal dat je uiteindelijk maakt wordt ondersteunt met animaties en muziek. De volledige trailer is hieronder te bekijken en toont ook het boek zelf.

Storyteller verschijnt op 1 februari 2022 voor de Nintendo Switch en de pc. De demo is momenteel al te downloaden op Steam.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?