Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Animal Crossing: New Horizons viert carnaval

Animal Crossing: New Horizons krijgt een nieuwe update waarin carnaval centraal staat. In een trailer laat Nintendo zien wat spelers binnenkort allemaal kunnen doen met deze update.

Eind vorig jaar liet Doug Bowser van Nintendo in een interview weten dat Animal Crossing: New Horizons dit jaar genoeg updates met nieuwe content gaat krijgen. Een nieuwe gratis update komt er al snel aan voor de simulatiegame. Nintendo heeft namelijk bekendgemaakt dat er een update aankomt die carnaval naar Animal Crossing: New Horizons brengt. Zo krijgt de game een carnaval-evenement met dansende eilandbewoners en kleurrijke versieringen, nieuwe feestelijke reacties, nieuwe kostuums die natuurlijk helemaal in het teken van carnaval staan en nieuwe seizoensvoorwerpen, waaronder chocoladeharten om alvast in de sfeer van Valentijnsdag te komen.

De gratis carnaval-update voor Animal Crossing: New Horizons wordt op 28 januari uitgebracht. In maart komt de volgende update uit waarvoor details later nog worden bekendgemaakt.

BRON Nintendo Benelux

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?