Trailer: Animal Crossing: New Horizons viert carnaval

Geplaatst: 26 januari 2021 19:40
Aangepast: 26 januari 2021 19:42

Animal Crossing: New Horizons krijgt een nieuwe update waarin carnaval centraal staat. In een trailer laat Nintendo zien wat spelers binnenkort allemaal kunnen doen met deze update.

Eind vorig jaar liet Doug Bowser van Nintendo in een interview weten dat Animal Crossing: New Horizons dit jaar genoeg updates met nieuwe content gaat krijgen. Een nieuwe gratis update komt er al snel aan voor de simulatiegame. Nintendo heeft namelijk bekendgemaakt dat er een update aankomt die carnaval naar Animal Crossing: New Horizons brengt. Zo krijgt de game een carnaval-evenement met dansende eilandbewoners en kleurrijke versieringen, nieuwe feestelijke reacties, nieuwe kostuums die natuurlijk helemaal in het teken van carnaval staan en nieuwe seizoensvoorwerpen, waaronder chocoladeharten om alvast in de sfeer van Valentijnsdag te komen.

De gratis carnaval-update voor Animal Crossing: New Horizons wordt op 28 januari uitgebracht. In maart komt de volgende update uit waarvoor details later nog worden bekendgemaakt.

Bron: Nintendo Benelux
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 maart 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord