Animal Crossing: New Horizons
  • RELEASEDATUM 20 maart 2020
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Animal Crossing: New Horizons uitgesteld naar 2020

Fans van de Animal Crossing-serie moeten helaas nog wat langer wachten op de nieuwe titel voor de Nintendo Switch. Animal Crossing: New Horizons is namelijk uitgesteld naar 2020.

De nieuwste Animal Crossing werd in september vorig jaar aangekondigd. Dit deel wordt de eerste uit de serie die op de Nintendo Switch verschijnt. Tijdens die presentatie werd een releasedatum in 2019 genoemd, maar die wordt helaas niet gehaald. Sinds de aankondiging is het namelijk lang stil geweest rondom Animal Crossing: New Horizons. Tijdens de E3-presentatie van Nintendo werd vandaag echter aangekondigd dat de game helaas is uitgesteld. De game verschijnt begin volgend jaar.

Animal Crossing: New Horizons verschijnt 20 maart 2020 voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?