SoulCalibur VI
  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 oktober 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Amy komt naar SoulCalibur VI

SoulCalibur VI is al een tijdje uit, maar we kunnen binnenkort een nieuw DLC-personage verwachten. Amy Sorel maakt namelijk haar opwachting in de game.

Namco Bandai maakte tijdens EVO Japan bekend dat Amy het volgende DLC-personage voor SoulCalibur VI gaat zijn. Eerder werd het roster van de game al uitgebreid met DLC-personages 2B uit NieR: Automata en Geralt of Rivia uit The Witcher. Amy is dus het volgende personage dat wordt toegevoegd aan de game, al is nog niet bekend wanneer. Amy Sorel kennen we uit SoulCalibur III en IV. In de trailer hieronder kun je zien hoe deze jonga lolita haar vijanden met een rapier te lijf gaat.

SoulCalibur VI is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Amy wordt binnenkort als DLC-personage toegevoegd.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?