Trailer: Among Us-achtige game First Class Trouble naar PS Plus

Geplaatst:
Aangepast: 28 oktober 2021 10:35

Fans van sociale deceptie-games kunnen straks op de PlayStation aan de slag met First Class Trouble. De Among Us-achtige game komt namelijk naar PlayStation Plus.

First Class Trouble is al een tijdje uit op pc, maar is straks ook te spelen op de PlayStation. In de game speel je een mens of een robot op een ruimteschip. De mensen moeten zien te overleven en de robots, die doen alsof ze mensen zijn, moeten ervoor zorgen dat de mensen het niet overleven. Om dit te kunnen doen, kunnen ze verschillende delen van het ruimteschip saboteren, maar natuurlijk ook gebruikmaken van de sociale deceptie waar dit soort games om bekend staan. Voor de mensen die de game willen uitproberen, is First Class Trouble in november beschikbaar als gratis PlayStation Plus-game.

First Class Trouble verschijnt 2 november op de PlayStation 4 en PlayStation 5. Het is tevens beschikbaar als gratis PlayStation Plus-game in november.

Bron: Sony
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot First Class Trouble

Series

-

Uitgever

Versus Evil

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

8 april 2021

Ontwikkelaar

Invisible Walls

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord