Amnesia: Rebirth
  • ONTWIKKELAAR Frictional Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 oktober 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GENRE Horror
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Amnesia: Rebirth maakt zich klaar voor Halloween

Amnesia: Rebirth maakt zich klaar voor een release in het Halloween-seizoen. De nieuwste trailer van de horrorgame toont namelijk de releasedatum.

Volgens Frictional Games wordt Amnesia: Rebirth een reis die de limit van de menselijke ziel gaat pushen. Onze protagonist Tasi Trianon is degene die deze tocht moet bewandelen en als we de trailer moeten geloven wordt dat een enge boel. We zien de meerdere verknipte omgevingen en we zien ook wat van de nieuwste monsters. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Amnesia: Rebirth.

Amnesia: Rebirth is beschikbaar vanaf 20 oktober voor de pc en PlayStation 4.

BRON Frictional Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?