Amnesia: Rebirth

  • Ontwikkelaar Frictional Games
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Trailer: Amnesia: Rebirth krijgt Adventure-modus

De horrorgame Amnesia: Rebirth krijgt er een Adventure-modus bij. Deze nieuwe versie van de game wordt toegelicht in een trailer door Fredrik Olsson.

De Zweedse studio Frictional Games heeft een trailer gedeeld waarin een nieuwe versie van Amnesia: Rebirth is aangekondigd; Adventure-modus. Fredrik Olsson, creative lead van Amnesia: Rebirth, licht de belangrijkste punten toe van deze nieuwe modus. De belangrijkste aanpassing is het weghalen van de talloze monsters uit Rebirth evenals de speciale effecten die de mentale staat van protagonist Tasi hebben aangetast. Daarnaast krijgen de levels meer licht, waardoor spelers niet in het donker hoeven te tasten. Ook worden er extra puzzels toegevoegd aan de Adventure-modus. "De nieuwe modus voelt als een Indiana Jones-achtig avontuur op plekken waar het normaal gesproken een horrorervaring oplevert", aldus Olsson.

De Adventure-modus van Amnesia: Rebirth is vandaag toegevoegd aan Google Stadia, Steam en Epic Store. De Adventure-modus van Amnesia: Rebirth voor de PlayStation-versie wordt in de komende weken toegevoegd aan de PlayStation Store.

BRON frictionalgames

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?