Trailer: Amnesia: Rebirth krijgt Adventure-modus

Geplaatst: 30 maart 2021 21:29
Aangepast: 30 maart 2021 21:29

De horrorgame Amnesia: Rebirth krijgt er een Adventure-modus bij. Deze nieuwe versie van de game wordt toegelicht in een trailer door Fredrik Olsson.

De Zweedse studio Frictional Games heeft een trailer gedeeld waarin een nieuwe versie van Amnesia: Rebirth is aangekondigd; Adventure-modus. Fredrik Olsson, creative lead van Amnesia: Rebirth, licht de belangrijkste punten toe van deze nieuwe modus. De belangrijkste aanpassing is het weghalen van de talloze monsters uit Rebirth evenals de speciale effecten die de mentale staat van protagonist Tasi hebben aangetast. Daarnaast krijgen de levels meer licht, waardoor spelers niet in het donker hoeven te tasten. Ook worden er extra puzzels toegevoegd aan de Adventure-modus. "De nieuwe modus voelt als een Indiana Jones-achtig avontuur op plekken waar het normaal gesproken een horrorervaring oplevert", aldus Olsson.

De Adventure-modus van Amnesia: Rebirth is vandaag toegevoegd aan Google Stadia, Steam en Epic Store. De Adventure-modus van Amnesia: Rebirth voor de PlayStation-versie wordt in de komende weken toegevoegd aan de PlayStation Store.

Bron: frictionalgames
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Amnesia: Rebirth

Series

-

Uitgever

Frictional Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 oktober 2020

Ontwikkelaar

Frictional Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord