Trailer: Alweer een nieuwe trailer voor Yomawari: The Long Night Collection

NIS America heeft alweer een nieuwe trailer van Yomawari: The Long Night Collection voor de Nintendo Switch uitgebracht. Na de wat milde trailer van vorige week, krijg je nu een impressie wat er ’s nachts allemaal rondspookt.

In de trailer zie je wat er gebeurd als je de zaklamp van je grote zus aanknipt. Dat is de enige manier om de donkere nacht te doorstaan. Alleen zie je hierdoor ook enkele monsters als je de straal hun kant opricht. Ze zien er niet vriendelijk uit, maar gelukkig kun je je verstoppen in de bosjes tot het gevaar geweken is. Bekijk de trailer hier.

Night Alone en het vervolg Midnight Shadows zijn lost te verkrijgen voor de PlayStation 4, PlayStation Vita en de pc. Yomawari : The Long Night Collection komt op 26 oktober naar de Nintendo Switch.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip ZeldenthuisPhilip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?