RAGE 2
  • ONTWIKKELAAR id Software
  • RELEASEDATUM 14 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Alles moet kapot in nieuwe RAGE 2 trailer

In een nieuwe trailer van RAGE 2 is te zien welke vijanden er allemaal op je pad komen en alles moet kapot om te overleven. Van een cyborg tot een olievat, alles en iedereen moet er aan geloven.

Dat RAGE 2 geen game is dat over koetjes en kalfjes gaat is al wel bekend, maar om je te redden in de post-apocalyptische wereld moet je vol in de aanval gaan. Niets dat op je pad komt wordt gespaard en zelfs een onschuldig ogende buffel wordt voor alle zekerheid uit de weg geruimd. Je weet immers maar nooit. Bekijk de everything vs. me trailer van RAGE 2 hieronder.

RAGE 2 komt uit op 14 mei voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?