Aliens: Fireteam Elite

  • Ontwikkelaar Cold Iron Studios LLC
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Horror, Survival, Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Aliens: Fireteam Elite releasedatum vrijgegeven

Aliens: Fireteam Elite heeft een releasedatum ontvangen. Een nieuwe trailer toont ons de gevaren van de wereld van de Xenomorphs.

Eerder vandaag werd de releasedatum gelekt via BestBuy, maar gelukkig krijgen we ook directe bevestiging dat we Aliens: Fireteam Elite binnenkort mogen verwelkomen. De pre-order trailer toont wat ons te wachten staat. In Aliens: Fireteam Elite is het aan de speler de taak om de Hive te overleven. Wanneer je de game vooraf bestelt krijg je customization items voor je soldaat. Bekijk hier de aankondiging van Aliens: Fireteam Elite.

Aliens: Fireteam Elite is beschikbaar vanaf 24 augustus voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Cold Iron Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?