Trailer: Aliens: Fireteam Elite releasedatum vrijgegeven

Geplaatst: 23 juni 2021 16:35

Aliens: Fireteam Elite heeft een releasedatum ontvangen. Een nieuwe trailer toont ons de gevaren van de wereld van de Xenomorphs.

Eerder vandaag werd de releasedatum gelekt via BestBuy, maar gelukkig krijgen we ook directe bevestiging dat we Aliens: Fireteam Elite binnenkort mogen verwelkomen. De pre-order trailer toont wat ons te wachten staat. In Aliens: Fireteam Elite is het aan de speler de taak om de Hive te overleven. Wanneer je de game vooraf bestelt krijg je customization items voor je soldaat. Bekijk hier de aankondiging van Aliens: Fireteam Elite.

Aliens: Fireteam Elite is beschikbaar vanaf 24 augustus voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Cold Iron Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Aliens: Fireteam Elite

Series

-

Uitgever

Cold Iron Studios LLC

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

24 augustus 2021

Ontwikkelaar

Cold Iron Studios LLC

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord