Aliens: Fireteam

  • Ontwikkelaar Cold Iron Studios LLC
  • Eerste releasedatum Zomer 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Horror, Survival, Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Aliens: Fireteam aangekondigd

Een gloednieuwe Alien-game is aangekondigd, namelijk Aliens: Fireteam. Deze horror-shooter is deze zomer te spelen.

De trailer toont ons waar het allemaal om draait in Aliens: Fireteam. In plaats van een wat tragere horrorgame zoals Alien Isolation, is Aliens: Fireteam een echt actiespektakel. Met je squad van drie mariniers moet je het opnemen tegen de Hive. Je speelt in een gebied compleet overgenomen door de Xenomorphs, de beruchte en agressieve wezens uit de filmserie Alien. In de game kun je spelen met vijf diverse classes. De Gunner, Demolisher, Technician, Doc en Recon zijn allemaal speelbaar. Daarnaast zijn er dertig wapens om mee te spelen en meer dan zeventig mods/attachments om je personage's gear te customizen. Alien was onlangs in het nieuws dankzij Ripley en de Xenomorphs debuut in Fortnite.

Aliens: Fireteam is beschikbaar deze zomer voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Cold Iron Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?