Trailer: Alien: Blackout komt eind deze maand naar je mobiele telefoon

Geplaatst: 8 januari 2019 11:30

Fans van Alien: Isolation wachten al maanden op de volgende game in de Alien-franchise na verschillende leaks en speculaties. Nu is er eindelijk een officiële aankondiging voor Alien: Blackout, die eind deze maand naar je mobiele telefoon komt.

De fans die in Alien: Blackout een opvolger van de bekende survival horror game verwachten, zijn met dit nieuws misschien iets minder blij. Alien: Blackout is namelijk een mobiele game. In deze game volg je het avontuur van Amanda Ripley, die ook de hoofdrol speelde in Alien: Isolation. Het is aan Amanda de taak om de crew van een ruimteschip in veiligheid te brengen. Uiteraard is er op dit schip een Xenomorph aan boord die er maar al te graag voor zorgt dat niemand het schip levend verlaat. Het ziet ernaar uit dat je als Amanda door het schip kan navigeren en verschillende keuzes kunt maken met behulp van een holografische kaart.

Alien: Blackout is vanaf 24 januari beschikbaar voor iOS en Android. De game kost € 5,49 en je kunt via de betreffende app stores al een pre-order plaatsen voor de game.

Bron: D3 Go!
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alien: Blackout

Series

-

Uitgever

D3Publisher

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasedatum

24 januari 2019

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord