Alex Kidd in Miracle World DX

  • Ontwikkelaar Jankenteam
  • Eerste releasedatum 25 juni 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Trailer: Alex Kidd in Miracle World DX releasedatum onthuld

Er is een nieuwe trailer online gekomen van de klassieker Alex Kidd in Miracle World DX. Hierbij is ook meteen de releasedatum onthuld.

Vorig jaar werd tijdens IGN Summer of Gaming de klassieker Alex Kidd in Miracle World DX aangekondigd. Deze platformer is een remake van het origineel die ooit in 1986 voor het SEGA Master System verscheen. Vandaag is er een nieuwe trailer gedeeld door IGN, waarbij we kennismaken met de personages van de game en verschillende levels te zien krijgen. De trailer eindigt met de onthulling van de releasedatum.

Alex Kidd in Miracle World DX verschijnt op 24 juni 2021 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en pc.

BRON IGN

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?