Trailer: Age of Empires IV gameplay trailer onthuld

Geplaatst: 25 augustus 2021 22:04

Tijdens de Xbox show kregen we al een hele uitleg over de trebuchets in Age of Empires IV, maar tijdens de opening night live krijgen we ook nog wat gameplay te zien.

De nieuwe trailer voor Age of Empires IV toont ons een aantal gloednieuwe gameplay beelden van de campaign van de game. Ontwikkelaars Relic Entertainment en World's Edge bestempelen hun game als de 'koning van de real-time strategy', maar dit moeten ze natuurlijk wel waar kunnen maken met de eerste nieuwe AOE titel in zestien jaar tijd. Ze lieten in ieder geval al zien dat ze hun publiek goed kennen door Microsoft zo ver te krijgen een educatieve video over trebuchets deel te maken van hun show.

Age of Empires IV is vanaf 28 oktober verkrijgbaar.

Bron: gamescom

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Age of Empires IV

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

28 oktober 2021

Ontwikkelaar

World's Edge

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord