Trailer: Aeon Must Die! onthuld

Geplaatst: 6 augustus 2020 23:18
Aangepast: 7 augustus 2020 13:01

Aeon Must Die! werd tijdens de State of Play van PlayStation aangekondigd met een nieuwe trailer. In de video wordt niet veel duidelijk over de game, maar daar hebben we de beschrijving voor.

'Aeon Must Die! geeft een nieuwe betekenis aan het beat-em-up genre door het introduceren van risk-reward gameplay, innovatieve tactische gevechten en een RPG alignment systeem dat jouw speelstijl analyseert'. Zo luidt een deel van de omschrijving die ontwikkelaar Limestone Games ons geeft over hun nieuwe game. Je speelt zowel als de slechterik en de held, die vechten om de controle van hetzelfde lichaam. Door keuzes te maken in het dialoog-systeem van de game komt jouw personage tot stand.

Aeon Must Die! komt in 2021 uit voor de PlayStation 4, PC, Xbox One en Nintendo Switch.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Aeon Must Die!

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

2021

Ontwikkelaar

Limestone Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.