Aeon Must Die!
  • ONTWIKKELAAR Limestone Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 2021
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, RPG, Indie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Aeon Must Die! onthuld

Aeon Must Die! werd tijdens de State of Play van PlayStation aangekondigd met een nieuwe trailer. In de video wordt niet veel duidelijk over de game, maar daar hebben we de beschrijving voor.

'Aeon Must Die! geeft een nieuwe betekenis aan het beat-em-up genre door het introduceren van risk-reward gameplay, innovatieve tactische gevechten en een RPG alignment systeem dat jouw speelstijl analyseert'. Zo luidt een deel van de omschrijving die ontwikkelaar Limestone Games ons geeft over hun nieuwe game. Je speelt zowel als de slechterik en de held, die vechten om de controle van hetzelfde lichaam. Door keuzes te maken in het dialoog-systeem van de game komt jouw personage tot stand.

Aeon Must Die! komt in 2021 uit voor de PlayStation 4, PC, Xbox One en Nintendo Switch.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?