Trailer: Action-RPG-game ONINAKI is nu verkrijgbaar

Geplaatst: 22 augustus 2019 23:32
Aangepast: 24 augustus 2019 11:23

Ontwikkelaar Square Enix Ltd heeft vandaag bekendgemaakt dat haar nieuwste action-RPG-game ONINAKI nu wereldwijd verkrijgbaar is.

De nieuwe action-RPG-game ONINAKI verteld het verhaal van de jonge Watcher Kagachi, wiens verantwoordelijkheid het is om verloren zielen naar de volgende wereld te begeleiden. Wanneer hij op een dag kennismaakt met een mysterieus meisje, genaamd Linne, krijgt zijn leven een bijzondere wending. Zijn toekomst raakt besmeurd met bloed, en zelfs de dood komt voorbij. Kagachi raakt verzeild in een hectische strijd. Gelukkig bezit de jonge Watcher de unieke krachten van de Daemons, waarmee hij zijn vijanden kan bestrijden. Bekijk hieronder de trailer van de gloednieuwe game:

ONINAKI is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Nintendo Switch en exclusief op Steam voor pc. Daarnaast is de game ook in beperkte oplage fysiek verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. De fysieke versie bevat heeft een omkeerbare hoes met artwork van de helden uit de game.

Bron: Square Enix Ltd

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Oninaki

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasedatum

22 augustus 2019

Ontwikkelaar

Tokyo RPG Factory

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord