Oninaki
  • ONTWIKKELAAR Tokyo RPG Factory
  • EERSTE RELEASEDATUM 22 augustus 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Action-RPG-game ONINAKI is nu verkrijgbaar

Ontwikkelaar Square Enix Ltd heeft vandaag bekendgemaakt dat haar nieuwste action-RPG-game ONINAKI nu wereldwijd verkrijgbaar is.

De nieuwe action-RPG-game ONINAKI verteld het verhaal van de jonge Watcher Kagachi, wiens verantwoordelijkheid het is om verloren zielen naar de volgende wereld te begeleiden. Wanneer hij op een dag kennismaakt met een mysterieus meisje, genaamd Linne, krijgt zijn leven een bijzondere wending. Zijn toekomst raakt besmeurd met bloed, en zelfs de dood komt voorbij. Kagachi raakt verzeild in een hectische strijd. Gelukkig bezit de jonge Watcher de unieke krachten van de Daemons, waarmee hij zijn vijanden kan bestrijden. Bekijk hieronder de trailer van de gloednieuwe game:

ONINAKI is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Nintendo Switch en exclusief op Steam voor pc. Daarnaast is de game ook in beperkte oplage fysiek verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. De fysieke versie bevat heeft een omkeerbare hoes met artwork van de helden uit de game.

BRON Square Enix Ltd

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?