My Friend Pedro

  • Ontwikkelaar DeadToast Entertainment
  • Eerste releasedatum 20 juni 2019
  • Platformen Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Platform, Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Achter de schermen bij My Friend Pedro's Deadtoast Entertainment

My Friend Pedro is inmiddels uit en de combinatie van bananen, kogels en bloed lijkt zijn vruchten af te werpen. Devolver Digital heeft vandaag een behind the scenes-video online geplaatst.

Het leven draait voor een aantal fans momenteel voornamelijk om bananen, kogels en bloed. Als je even pauze wilt van het geweld dat My Friend Pedro je te bieden heeft, dan is het bekijken van de 'Behind the Schemes'-video zeker de moeite waard. Devolver Digital heeft ontwikkelaar Victor Agren van Deadtoast Entertainment geïnterviewd en als je hem zo ziet praten is het nauwelijks voor te stellen dat zo'n rustige, relaxte gozer een game als My Friend Pedro uit de mouw weet te schudden. Ook laat hij zijn studio zien waar hij het allemaal heeft gemaakt en zien we zijn prachtig gedecoreerde muur.

My Friend Pedro is verkrijgbaar voor pc en Nintendo Switch. De game is tijdens de Steam Summer Sale met 15% korting binnen te halen.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?