Population Zero
  • ONTWIKKELAAR Enplex Games LTD
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 mei 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MMO, RPG, Indie, Survival
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Aankondigingstrailer Population Zero toont kleurrijke planeet

Enplex Games heeft via YouTube de aankondigingstrailer van Population Zero vrijgegeven. Met de trailer werd ook direct de Early Access datum aangekondigd.

De aankondigingstrailer van Population Zero toont de verschillende ecosystemen van de planeet Kelper en de wezens die hier leven. In zeven dagen tijd moet je de planeet verkennen, missies uitvoeren en zien te overleven. Na de zeven dagen is Kelper onbewoonbaar en wordt het account van alle spelers gereset. Met elke reset krijg je beloningen en moet je met de opgedane kennis weer overleven op de planeet. De trailer laat daarbij zien dat je huizen kunt bouwen en jezelf moet beschermen tegen andere spelers. Meer informatie over de game wordt volgende week gegeven tijdens de PAX East in Boston.

Population Zero verschijnt op 5 mei als Early Access titel op Steam. De game kost eenmalig dertig euro en stapt dus af van het F2p-model.

BRON Pz Online

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?