Trailer: 8 minuten gameplay van Forza Horizon 5 getoond

Geplaatst: 24 augustus 2021 21:25
Aangepast: 24 augustus 2021 21:26

Er zijn 8 minuten aan gameplay gedropt voor Forza Horizon 5, net na de onthulling van de cover cars voor de game tijdens de Xbox show van gamescom.

In de gameplay trailer zie je hoe één van de cover cars, de Ford Bronco Badlands SUV, uit een vliegtuig wordt gedropt en met een parachute in de gamewereld terecht komt. Er komen veel verschillende soorten omgevingen voorbij, waaronder een actieve vulkaan, een zandstorm, een jungle en een strand. Genoeg manieren om de Mercedes-AMG One en de Ford Bronco Badlands SUV te bewonderen dus. Tijdens de Xbox show werd ook de Forza Horizon 5 wireless controller voor het eerst getoond.

Forza Horizon 5 komt uit op 9 november en is dan ook direct beschikbaar via de Xbox Game Pass.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Horizon 5

Series

Forza

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

9 november 2021

Ontwikkelaar

Playground Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord