Forza Horizon 5

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: 8 minuten gameplay van Forza Horizon 5 getoond

Er zijn 8 minuten aan gameplay gedropt voor Forza Horizon 5, net na de onthulling van de cover cars voor de game tijdens de Xbox show van gamescom.

In de gameplay trailer zie je hoe één van de cover cars, de Ford Bronco Badlands SUV, uit een vliegtuig wordt gedropt en met een parachute in de gamewereld terecht komt. Er komen veel verschillende soorten omgevingen voorbij, waaronder een actieve vulkaan, een zandstorm, een jungle en een strand. Genoeg manieren om de Mercedes-AMG One en de Ford Bronco Badlands SUV te bewonderen dus. Tijdens de Xbox show werd ook de Forza Horizon 5 wireless controller voor het eerst getoond.

Forza Horizon 5 komt uit op 9 november en is dan ook direct beschikbaar via de Xbox Game Pass.

BRON YouTube

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?