SoulCalibur VI
  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 oktober 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: 2B komt naar SoulCalibur VI

SoulCalibur VI is nog maar net uit, maar er is vandaag een nieuw personage voor de game aangekondigd. In een nieuwe reveal trailer is te zien dat 2B uit NieR: Automata aan de game wordt toegevoegd.

De SoulCalibur-serie staat erom bekend verschillende personages uit andere games te verwelkomen en in het nieuwste deel is dat niet anders. Als onderdeel van de season pass brengt 2B ook extra wapens, een eigen stage en create-a-character-onderdelen met zich mee. De vrouwelijke androïde is de eerste van drie nieuwe personages die onderdeel zijn van de season pass. Welke twee andere personages er nog toegevoegd worden of wanneer ze beschikbaar zullen zijn, is helaas nog niet bekend.

SoulCalibur VI is beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?