Check hier alle E3 2021-content

12 Minutes

  • Ontwikkelaar Luis Antonio
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score -

Trailer: 12 Minutes gameplay met commentaar vrijgegeven

Er is een gameplay trailer van zes minuten met commentaar van de ontwikkelaar voor het moord-mysterie 12 Minutes vrijgegeven.

De trailer geeft een snel overzicht met voorbeelden van acties die je kunt uitvoeren in de game. Game director Luis Antonio geeft in zijn commentaar nog wat meer details en inzicht in de wereld van 12 Minutes. In het begin van de game heb je de controle over een echtgenoot die een date night heeft met zijn vrouw, totdat er een politieagent aan de deur komt die zijn vrouw beschuldigd van de moord op haar vader een paar jaar eerder. Je komt uiteindelijk terecht in een tijdlus van twaalf minuten waarin je personage zich dingen begint te herinneren en de politieagent ervan moet weerhouden hem en zijn vrouw te vermoorden.

12 Minutes staat in de planning voor later dit jaar.

BRON YouTube

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?