Trage start voor DJ Hero

Na Guitar Hero gaat Activision nog een stapje verder. Activision is namelijk druk bezig met de game DJ Hero. Kai Huang, mede-oprichter van Guitar Hero-ontwikkelaar Red Octane, verwacht echter dat de game een slechte start zal krijgen.

Kai Huang:

We hebben een kleine voorsprong. Mensen weten wat muziekgames zijn en ze kennen de 'Hero'-naam. Maar tegelijkertijd weten mensen niet wat een DJ-game is en ze weten niet wat je daarin zou moeten doen. Onze strategie is daarom om te focussen op demonstraties in winkels.

Volgens hem heeft het dus niets te maken met de game zelf, maar met het opbouwen van een bekende naam. Of Huang daadwerkelijk gelijk heeft zullen we moeten afwachten. De game verschijnt namelijk pas na 30 oktober.-

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?