Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
TrackMania Turbo
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 24 maart 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

TrackMania Turbo open bèta start morgen

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat PlayStation 4- en Xbox One-gebruikers vanaf morgen alvast flink kunnen oefenen om de banen in TrackMania Turbo onder de knie te krijgen. De open bèta van de game is vanaf morgenmiddag 14:00 tot en met 21 maart 2016 om 14:00 beschikbaar voor de consoles.

TrackMania Turbo telt in totaal meer dan tweehonderd verschillende tracks welke verdeeld zijn over vier soorten omgevingen. De game is vanaf 24 maart 2016 beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc. Met TrackMania Turbo brengt Ubisoft de gameserie voor het eerste naar de next-gen consoles.

BRON Ubisoft persbericht

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?