Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Toy Story 3 toont packshot

Avalanche Software heeft de game Toy Story 3 in ontwikkeling, welke uiteraard gebaseerd is op de gelijknamige animatiefilm. De betreffende film verschijnt 18 juni van dit jaar in de bioscoop. Toy Story 3: The Video Game zal drie dagen eerder in de schappen liggen in de Verenigde Staten. Een Europese releasedatum is nog niet bekend.

Zojuist is de Amerikaanse packshot van de game opgedoken, die hieronder ten aanschouwen is. Wacht jij op deze game of sla je deze over?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?