Toy Story 3 krijgt game

Op 28 juli zal de film Toy Story 3 verschijnen in de bioscopen en daar hoort natuurlijk ook een game bij. Disney heeft namelijk bekendgemaakt dat de game Toy Story 3 zal gaan verschijnen voor de Xbox 360, Nintendo Wii en PS3.

In de game zullen spelers op meerdere manieren de Toy Story wereld ervaren. Zo kun je het verhaal van de film volgen of kun je in de Toy Box doen wat je wilt. We zullen nog wel een paar maandjes moeten wachten op de game, want Toy Story 3 verschijnt pas op 15 juni.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?