Toveren met legoblokjes in LEGO: Harry Potter

In maart waren er al geruchten over een mogelijke Harry Potter in een Lego stijl, maar nu heeft Warner Bros. de game LEGO: Harry Potter dan eindelijk bevestigd. In de game speel je de eerste vier jaar van Harry's schoolcarrière op Zweinstein. Het spel wordt ontwikkeld door Traveller's Tales, en moet volgend jaar het levenslicht zien.

In LEGO: Harry Potter kun je spelen met de drie hoofdpersonages uit de boeken, namelijk Ron Wemel, Hermelien Griffen en natuurlijk Harry Potter zelf. Je zult meerdere bekende locaties bezoeken, zoals het Verboden Bos en Zweinsveld, waarin je veel actie kunt verwachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?