Total War: WARHAMMER III uitgesteld

Geplaatst:
Aangepast: 13 september 2021 18:00

De turn-based strategie en real-time tactiekvideogame Total War: WARHAMMER III is uitgesteld. Het duurt nog iets langer tot we de conclusie van de Total War: WARHAMMER-trilogie kunnen ervaren.

Begin dit jaar werd Total War: WARHAMMER III aangekondigd door Creative Assembly. De game stond in de startblokken om later dit jaar te verschijnen. Deze nieuwe game werd met veel enthousiasme ontvangen door de fans. Zo was de pre-order van Total War: WARHAMMER III enorm populair in China. Nu blijkt echter dat de game de oorspronkelijke releasedatum van winter 2021 niet gaat halen. De game wordt uitgesteld tot volgend jaar. Alhoewel het team aangeeft dat het lastig is om de game zo dicht bij de finishlijn uit te stellen, geloven ze dat de verschoven releasedatum voor een sterkere release gaat zorgen. Creative Assembly bedankt de fans voor hun geduld en steun. Gelukkig is er niet alleen maar slecht nieuws: morgen krijgen liefhebbers van de franchise hun eerste blik op de Grand Cathay.

Alhoewel de exacte nieuwe releasedatum van Total War: WARHAMMER III nog niet bekend is, staat de game momenteel op de planning om vroeg in 2022 te verschijnen.

Bron: Total War
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Total War: Warhammer III

Series

Total War

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

17 februari 2022

Ontwikkelaar

Creative Assembly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord