Total War: THREE KINGDOMS
  • ONTWIKKELAAR Creative Assembly
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Total War: Three Kingdoms uitgesteld

Fans van de Total War-serie die graag aan de slag gaan met het nieuwste deel moeten helaas nog even geduld hebben. Total War: Three Kingdoms is namelijk uitgesteld.

Aanvankelijk moest het nieuwste deel in de Total War-serie in de herfst van 2018 al uitkomen. In juni vorig jaar maakte ontwikkelaar Creative Assembly echter bekend dat de game was uitgesteld tot de lente van dit jaar. Nu heeft de ontwikkelaar aangegeven nog meer tijd nodig te hebben voor de game. Volgens Creative Assembly bevat Total War: Three Kingdoms een nieuw niveau van diepte en complexiteit voor de spelers. De ontwikkelaar wil spelers de best mogelijke ervaring bieden en neemt daar graag de tijd voor. Fans moeten nu dus nog tot mei geduld hebben voordat ze met Total War: Three Kingdoms aan de slag kunnen.

Total War Three Kingdoms uitgesteld

Total War: Three Kingdoms verschijnt op 23 mei voor pc.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?