Total War: Three Kingdoms uitgesteld

Geplaatst:

Fans van de Total War-serie die graag aan de slag gaan met het nieuwste deel moeten helaas nog even geduld hebben. Total War: Three Kingdoms is namelijk uitgesteld.

Aanvankelijk moest het nieuwste deel in de Total War-serie in de herfst van 2018 al uitkomen. In juni vorig jaar maakte ontwikkelaar Creative Assembly echter bekend dat de game was uitgesteld tot de lente van dit jaar. Nu heeft de ontwikkelaar aangegeven nog meer tijd nodig te hebben voor de game. Volgens Creative Assembly bevat Total War: Three Kingdoms een nieuw niveau van diepte en complexiteit voor de spelers. De ontwikkelaar wil spelers de best mogelijke ervaring bieden en neemt daar graag de tijd voor. Fans moeten nu dus nog tot mei geduld hebben voordat ze met Total War: Three Kingdoms aan de slag kunnen.

Total War: Three Kingdoms verschijnt op 23 mei voor pc.

Bron: Creative Assembly
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Total War: THREE KINGDOMS

Series

Total War

Uitgever

SEGA

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

23 mei 2019

Ontwikkelaar

Creative Assembly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord