Toshiba heeft HD-DVD de nek om gedraaid

Sony's Blu-Ray disc lijkt gewonnen te hebben in de strijd tussen de HD-DVD van Toshiba en de Blu-Ray disc van Sony. Vandaag heeft Toshiba aangekondigd dat ze stoppen met HD-DVD en overstappen op de Blu-Ray disc. Mensen zeggen dat het ze miljoenen dollars gaat kosten.

Dit was geen onverwachtse zet van Toshiba. Mensen die dit volgden zagen al in dat het einde in zicht was doordat Warner Bros. ook overstapte naar het blauwe schijfje.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?