Top Spin 4 aangekondigd

Vandaag heeft Take Two een nieuwe tennis game aangekondigd, namelijk Top Spin 4. Deze game zal in 2011 moeten verschijnen voor de Ps3 en Xbox 360. Een exactere datum wist Take Two echter niet te geven.

Wel wist de uitgever te vertellen dat je bij het pre-orderen van de game de tennisser Andre Agassi cadeau krijgt. De game zal naast deze topper natuurlijk ook nog meer toptennissers bevatten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?