Top Gun op de iPad

Wie kan zich nog Top Gun op de NES herinneren? Misschien niet velen, maar deze oude rot nog wel. Helaas lukte het mij nooit om level 4, tevens het laatste, te bereiken aangezien deze game zeer moeilijk was.

Tijden veranderen (gelukkig) en zodoende komt ontwikkelaar Freeverse op 5 mei met een nieuwe versie van Top Gun voor de iPad. Eerder verscheen Top Gun ook al voor de iPhone en iPod Touch.

Legendarische piloten als Iceman, Maverick en Viper staan dus weer voor je klaar om les te geven....

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?