Top Gun krijgt eigen game

Ondanks dat de film Top Gun al meer dan 24 jaar in de winkels ligt, heeft Paramount bekendgemaakt dat de film zijn eigen game krijgt. Wanneer de game zal gaan verschijnen is nog onbekend, maar de game zal als downloadbare game verschijnen voor op de PS3, pc en Mac.

In de game zullen we in de huid kruipen van Maverick, een piloot die het trainingsprogramma van de Top Gun Academy moet doorstaan. Daarbij kunnen we kiezen uit twee verschillende modussen. Zo kan je kiezen voor de modus campagne waarbij je een compleet nieuw verhaal volgt of voor de survivalmodus.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?